L'estraperlo s'imposarà a Sant Ramon de la mà de La Mansa

L'associació organitza el primer mercat d'intercanvi i segona mà
Detall del cartell del Mercat d'Estraperlo de Sant Ramon ©LaMansa
photo_camera Detall del cartell del Mercat d'Estraperlo de Sant Ramon ©LaMansa

L’Associació Cultural La Mansa organitza el primer Mercat d’Estraperlo a Sant Ramon, un esdeveniment enfocat a la venda, intercanvi i regal de productes de segona . L'objectiu d'aquest mercat és allargar la vida útil dels objectes i fomentar la reutilització, el consum responsable i l’economia circular.

El mercat tindrà lloc el dissabte 25 de maig de 10 a 15 hores al Passeig Sant Jordi. L'objectiu de l'organització és aplegar prop d'una vintena de parades.

Al migdia hi haurà un vermut musical amb Forty Miles i Dj Roser

La participació és oberta a qualsevol persona major de 18 anys i muntar una parada és gratuït. L’organització proporcionarà una taula i un petit refrigeri per a cada paradista. La gamma de productes pot incloure llibres, discs, joguines, instruments musicals, material informàtic, material esportiu, eines, roba i complements, parament de la llar, petits electrodomèstics o material de jardineria, entre d’altres.

Les persones interessades a muntar una parada poden inscriure’s fins al dijous 23 de maig a través d’un formulari en línia.

Durant el matí, hi haurà servei de barra amb coca i xocolata amb l’Associació de Dones Vent Serè de Sant Ramon i a partir de les 12 del migdia s’oferirà tapes de paella.