Lleure Quàlia s'adjudica de nou la gestió dels menjadors escolars de la Segarra

Text: Redacció / Foto: Consell Comarcal de la Segarra

La cooperativa Lleure Quàlia de Tàrrega s'ha adjudicat de nou el concurs per a la gestió dels menjadors escolars de la Segarra, de manera que durant els pròxims dos anys (vigència del contracte) seguirà prestant servei als menjadors d'una desena d'escoles d'aquesta comarca.

Precisament, aquest matí ha tingut lloc la signatura del contracte entre el president del Consell Comarcal de la Segarra, Francesc Lluch, i el director de Lleure Quàlia, Lluís Nadal.

Lluch ha destacat que "tot i haver de repetir el concurs (perquè una empresa va presentar un recurs) i comptar amb més empreses que el primer cop, Lleure Quàlia ha estat novament escollida". En aquest sentit, el president de l'ens comarcal ha posat en valor la feina feta fins a la data per part d'aquesta cooperativa de Tàrrega i ha elogiat el projecte social que hi ha darrere.

De fet, segons l'enquesta que es va fer arribar a les famílies dels 800 usuaris dels menjadors escolars de la Segarra, Lleure Quàlia va ser valorada el passat curs amb un notable alt en referència a la composició dels menús, la quantitat de menjar, la satisfacció general del servei o l'aplicació de la normativa Covid.