Lluït inici de les activitats de Nadal a Cervera

Redacció | Foto: Paeria de Cervera

Amb l’encesa dels llums de Nadal, el divendres 2 de desembre, es va donar el tret de sortida a les activitats nadalenques que s’organitzen a Cervera amb la finalitat de dinamitzar el comerç local.

Enguany la il·luminació nadalenca consta de 85 punts de llums distribuïts per la ciutat i els nuclis del municipi. Els llums són amb tecnologia LED per reduir el consum energètic.

Com a novetats, cal destacar la instal·lació d’un arbre de 8 metres d’altura i una caixa de regal, a la plaça Universitat, i un arc lluminós, a la plaça Santa Anna. A més s’han il·luminat de manera especial els emblemàtics edificis de la Paeria i la Universitat de Cervera.

L’enllumenat estarà en funcionament fins al 6 de gener, en horari de 17.30 h a 22 h, excepte la setmana del 24 al 31 de desembre, que es tancaran a la 1 de la matinada.

És una iniciativa conjunta de la Regidoria de Promoció Econòmica de la Paeria i l’Associació de Comerciants de Cervera.

L’acte oficial d’encesa va comptar amb la participació del paer en cap, Joan Santacana; el regidor de Promoció Econòmica, Ramon Augé; el regidor d'Educació i Seguretat, Ricard Vicente; el president del Consell Comarcal de la Segarra, Francesc Lluch; i una representant de l'Associació de Comerciants de Cervera, Ester Pallarés.