L'Oficina Jove de la Segarra lidera un programa per la salut mental dels joves

Joventut i Salut han anunciat el projecte Hubs Salut Jove, amb l'objectiu d'implantar-lo a les 44 oficines joves de tot el país
f48323b3-4085-44cd-9304-748ea72b8bc4
photo_camera Joves usuaris de l'Oficina Jove de la Segarra ©Anna Berga

El Govern presenta a Cervera el programa Hubs Salut Jove, que cerca millorar el benestar emocional i la salut mental dels joves. Aquesta iniciativa, implementada a la comarca de la Segarra, consisteix en sessions grupals coordinades per referents de benestar emocional (Rebecs) de l'atenció primària i professionals de les oficines joves. L'objectiu és estendre aquest projecte a les 44 oficines joves de tot el país.

La iniciativa ja ha començat a donar fruits a la comarca, on ajuda els joves a trobar motivació i generar sentiments de pertinença. Aquesta col·laboració entre els departaments de Salut i Drets Socials i el Consell Comarcal de la Segarra pretén revertir les alarmants dades sobre el benestar emocional dels joves. En aquest sentit, s'han atès 449 joves a l'Oficina Jove de la Segarra, on s'ha ofert informació especialitzada en àmbits com la salut, el treball, la formació, la participació o la inclusió social.