Més de 3.000 assistents a la Fira Playmobil i Lego de Guissona

Foto: Ajuntament de Guissona

El cap de setmana 5, 6 i 7 de novembre, Guissona es va omplir de visitants de la Fira Playmobil i Lego. Una fira que enguany s’ha ubicat al pavelló municipal de la vila i que ha acollit unes 3.000 persones visitants.

Els i les assistents van poder gaudir de 10 diorames Playmobil amb diferents ambientacions que anaven des del món juràssic passant per Lapònia, el 'far west' i el món de les fades, entre d'altres. La Fira també va comptar amb 3 diorames de Lego que recreaven La guerra de les galàxies, l’entorn urbà de la ciutat i un magnífic parc d’atraccions.

El certamen va tenir un extens nombre de persones participants en el Concurs de diorames infantils, que van delectar amb 10 diorames elaborats per nens i nenes d’entre 6 i 12 anys.

Durant la setmana, les botigues van acollir una trentena de Clicks gegants i es podien veure escenes Playmobil en diferents aparadors de la vila. Els comerços i bars que han participat del concurs "El click amagat", han motivat gran quantitat de nens i nenes a recórrer els carrers de la vila, que també es van omplir d’atraccions i d’inflables durant el cap de setmana.

El Museu també va acollir un diorama romà i va organitzar el joc "Iesso Click" que va permetre descobrir l’espai del Parc Arqueològic i del Museu a persones que han visitat Guissona aquests dies provinents d’arreu del territori català.

L’espai la Llavor s’hi va sumar a la fira oferint demostracions Lego League durant tot el cap de setmana, i va obrir les portes per donar a conèixer aquest espai tecnològic estrenat a Guissona ara fa un any.

La Fira Playmobil i Lego de Guissona va esdevenir un nou punt de trobada pels amants i col·leccionistes del món d'aquestes joguines, que ja compten amb un gran prestigi tant en el públic infantil com adult.