Nèvia, l'Associació de Dones de Guissona, dóna gairebé 700 euros a l'Associació REFEM

Foto: Ajuntament de Guissona.

A finals de l'any 2021, l'associació de Dones Nèvia de Guissona va organitzar una caminada per tal de recaptar fons i així ajudar a dones en situació vulnerable. Ahir, 2 de febrer, es va fer entrega de l'import recaptat a l'associació REFEM de Lleida, que acull i atén a dones que es troben en situació d'urgència.

L'Associació de Dones Nèvia és un grup de dones voluntàries de Guissona que contribueixen i participen en la vida del municipi. Entre les seves finalitats, hi ha la promoció d'activitats culturals, d'oci, lleure i formatives que comporten la promoció de les dones dins la societat.

Nèvia compta actualment amb gairebé 200 sòcies i està sempre oberta a noves inscripcions i propostes, amb l'objectiu de fer promoure una vila més justa socialment i atenta a les necessitats de tothom. En l'actualitat, està treballant en la commemoració del Dia Internacional de les Dones, el pròxim 8 de març.

L'Associació REFEM és una entitat que es va constituir l’abril del 2017 per un grup de professionals de l'àmbit social després del tancament de l’únic centre per a l’atenció de dones de la ciutat. Després de mesos de preparació del projecte, el febrer de 2018, es inaugurar el Servei d'Atenció i Acollida d'Urgència REFEM, que proporcionar un servei d'atenció i acollida d'urgència les 24 hores els 365 dies de l'any.