'La Ninotada' de Sant Ramon destinarà els diners recaptats a la Fundació ELA Miquel Valls

La sisena edició de l'escala en hi-fi solidària tindrà lloc el dissabte 25 de novembre a la Sala de ball l'Envelat a partir de les 20 h

Imatges de l'anterior edició ‘La Ninotada’, celebrada l'any 2021. © @LaMansa
photo_camera Imatges de l'anterior edició ‘La Ninotada’, celebrada l'any 2021. © @LaMansa

Després de fer una pausa l'any 2022 el pròxim dissabte 25 de novembre se celebrarà la sisena edició de ‘La Ninotada, l'escala en hi-fi solidària del municipi de Sant Ramon.

Cartell de la sisena edició de 'La Ninotada'. © @LaMansa
Cartell de la sisena edició de 'La Ninotada'. © @LaMansa

Enguany, després de realitzar un procés participatiu amb els socis de l'associació de La Mansa, entre tots han escollit destinar els diners a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, l’única entitat sense ànim de lucre a tot Catalunya que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA. La malaltia actualment no té cura, té una evolució molt ràpida de pocs anys en la majoria dels casos i encara no es disposa de cap tractament que permeti aturar el procés degeneratiu. La fundació ofereix una atenció integral i específica als afectats i les seves famílies, i es proposa lluitar contra la malaltia mitjançant la investigació. 

‘La Ninotada’ tindrà lloc a la Sala de ball l'Envelat a partir de les 20 h. Els assistents podran gaudir d'una quinzena d'actuacions, que es podran anar descobrint a través de les xarxes socials de La Mansa. A més, també hi haurà servei de bar i entrepans. A mitja part de l'acte se sortejarà un pernil i una panera. Per participar en la gala només s'ha d'omplir el següent formulari.

En les edicions anteriors els diners recaptats es van destinar a l’Associació Alba de Tàrrega, a comprar un escenari per les associacions del poble, a la protectora d’Animals de Cervera; Refugi Segarra, a Open Arms, i a la construcció del Pediàtric Càncer Centre de Barcelona. Val a dir que l’any 2020, la gala benèfica també es va haver de suspendre a causa de la Covid-19.

L'acte està organitzat La Mansa, una associació de Sant Ramon i rodalies que promou activitats participatives, i l'Ajuntament de Sant Ramon.

 

Vídeo promocional de la sisena edició de ‘La Ninotada’.