El paer en cap de Cervera, Jan Pomés, es reuneix amb alcaldes de la Segarra

A la reunió hi van assistir representants de 8 municipis de la comarca: de Tarroja, de Granyena, de Granyanella, d’Estaràs, de Talavera, de Sant Ramon, de Montornès de Segarra i de les Oluges

reunió alcaldes Segarra a la Paeria de Cervera (1)
photo_camera Reunió dels alcaldes de la comarca de la Segarra a la Paeria de Cervera. © Paeria de Cervera

El paer en cap de Cervera, Jan Pomés, va organitzar una reunió amistosa, a la Sala de Plens de la Paeria, amb els alcaldes i alcaldesses de la Segarra, en una primera trobada conjunta després de les seves investidures del passat 17 de juny.

A la reunió hi van assistir representants de 8 municipis de la comarca: l’alcaldessa de Tarroja, Imma Secanell; i els alcaldes de Granyena, Josep Sendra; de Granyanella, Jordi Portí, acompanyat pel tinent d’alcalde, Ramon Cos; d’Estaràs, Jordi Duocastella; de Talavera, Ramon Trullols; de Sant Ramon, Josep M. Ribera; de Montornès de Segarra, Dionís Oña; i de les Oluges, Josep M. Mallol.

Fou una trobada cordial, en què els màxims representants dels diferents municipis de la comarca es van poder conèixer i compartir les seves inquietuds.

Com a capital comarcal, el paer en cap de Cervera, Jan Pomés, “es va posar a disposició dels alcaldes de tots els municipis de la Segarra per treballar plegats per als seus veïns”.