La Paeria de Cervera acaba la primera ronda de reunions amb els pobles agregats

A partir del gener començaran les trobades amb els veïns de tots els barris de la ciutat

Reunió del paer en cap de Cervera, Jan Pomés, amb els veïns de Vergós. © Paeria de Cervera
photo_camera Reunió del paer en cap de Cervera, Jan Pomés, amb els veïns de Vergós. © Paeria de Cervera

Entre els mesos d’octubre i desembre, el paer en cap, Jan Pomés, ha mantingut trobades amb els ciutadans dels pobles agregats a la ciutat: Castellnou, la Prenyanosa, la Cardosa, Malgrat i Vergós.

Reunió del paer en cap de Cervera, Jan Pomés, amb els veïns de Malgrat. © Paeria de Cervera
Reunió del paer en cap de Cervera, Jan Pomés, amb els veïns de Malgrat. © Paeria de Cervera

Les darreres trobades van ser als pobles de Malgrat i la Cardosa, el dissabte 2 de desembre, i Vergós, el dissabte 16 de desembre, a les quals també va assistir el regidor de Medi Rural, Xavier Gras. En aquestes el paer en cap i el regidor de medi Rural van recollir les demandes dels veïns i es va comprometre a fer un seguiment de les actuacions pendents de realitzar per a la millora de cada poble.

A la Cardosa es va posar sobre la taula la necessitat de tornar a asfaltar la plaça del poble, de condicionar el camí perimetral i la resta de camins que es troben en mal estat i de reubicar els contenidors d’escombraries, entre altres.

A Malgrat es van tractar, entre d’altres, les actuacions de millora en paviments i enllosats dels carrers, en l’enllumenat, el local social i la font.

Finalment, a Vergós es va parlar de diferents accions, entre les quals cal destacar els enderrocs de l’antic dipòsit d’aigua i de la presa d’aigua que hi ha darrere l’església.

Una vegada finalitzades les reunions als pobles, a partir del gener començaran les trobades amb els veïns de tots els barris de la ciutat.

El paer en cap, Jan Pomés, té previst convocar ben aviat una reunió amb els representants de les associacions de veïns per explicar-los la iniciativa.