La Paeria de Cervera activa un nou canal de comunicació amb la ciutadania

Sota el títol “El paer en cap t’escolta”, Jan Pomés, l'actual paer en cap de la capital segarreca, atendrà personalment cada divendres les cerverines i els cerverins que ho desitgin, en horari de 9 a 11 hores, a la mateixa Paeria.

 

Jan Pomés, actual paer en cap de la ciutat de Cervera. © Asmaa R. Brllahbib
photo_camera Jan Pomés, actual paer en cap de la ciutat de Cervera. © Asmaa R. Brllahbib
Cartell del nou servei "El paer t'escolta" a Cervera. © Paeria de Cervera
Cartell del nou servei "El paer t'escolta" a Cervera. © Paeria de Cervera

La Paeria de Cervera activa a partir d'aquest divendres, 3 de novembre, un nou canal de comunicació amb la ciutadania: “El paer en cap t’escolta”, a través del qual, l'actual paer en cap, Jan Pomés, atendrà personalment cada divendres les cerverines i els cerverins que ho desitgin, en horari de 9 a 11 hores, al mateix consistori.

El servei “El paer en cap t’escolta” és una idea del mateix Jan Pomès, amb l'objectiu de “ser més propers a la ciutadania” i “escoltar i prendre nota dels suggeriments, preguntes o problemes dels veïns i les veïnes del municipi”. Cada assistent tindrà un màxim de 20 minuts per fer-li arribar al paer en cap les seves consultes, propostes i demandes, les quals seran trasllades al departament corresponent.

Per optar al servei es recomana demanar cita prèvia a través del web de la Paeria de Cervera o acudint-hi directament. Les persones que no tinguin cita seran ateses en cas que hi hagi temps.