La Paeria de Cervera licitarà de nou les obres de condicionament de Sant Domènec

Ple 13-3-2023
photo_camera Ple extraordinari del passat 13 de març. Foto: Paeria de Cervera

El dilluns 13 de març es va convocar un Ple extraordinari, amb caràcter d’urgència, en què es va aprovar, entre altres, una modificació pressupostària per dotar de més crèdit la inversió prevista a l’església de Sant Domènec.

La modificació és per poder tornar a treure a licitació l’obra i complir amb els terminis previstos en la subvenció obtinguda de l’1,5% Cultural, que marca que les obres s’han d’iniciar abans del juny del 2023.

La licitació inicial va quedar deserta. Una vegada actualitzats els preus de mercat, el projecte de condicionament del convent de Sant Domènec per a usos socioculturals té un pressupost de 639.144 euros i es disposa d’una subvenció de 238.432 euros de l’1,5% Cultural.

Una altra inversió que es va dotar de més crèdit és la substitució de la deshumectadora de la piscina coberta, per un import de 155.000 euros, que permetrà renovar l’equipament i estalviar energia.

Per dotar pressupostàriament aquestes dues inversions es dona de baixa el crèdit disponible per a la remodelació de la plaça de Magdalena de Montclar i la reforma de l’antiga escola de música, actuacions que s’inclouran en els pressupostos del 2023.

El Ple també va aprovar un conveni de delegació de competències al Consell Comarcal de la Segarra per a la prestació de serveis en matèria de migració i primera acollida de persones nouvingudes.

El conveni, vigent en principi fins al desembre del 2023, preveu la designació d’una tècnica de Migració que prestarà el servei a la Paeria de Cervera dos dies per setmana.

Finalment, en el Ple extraordinari també es van aprovar dos reconeixements extrajudicials de crèdit.