La Paeria de Cervera obra finestres i balcons per visibilitzar les violències masclistes

Pel dissabte 25, s'han programat programades dues activitats, a l'Auditori Municipal
En el marc del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, la Paeria de Cervera ha engegat la campanya ‘Cervera lliure d’agressions masclistes’. © Paeria de Cervera
photo_camera En el marc del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, la Paeria de Cervera ha engegat la campanya ‘Cervera lliure d’agressions masclistes’. © Paeria de Cervera

Enguany, en el marc del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, la Paeria de Cervera ha engegat la campanya ‘Cervera lliure d’agressions masclistes’ que pretén obrir finestres i balcons per fer visible les violències masclistes que pateixen les dones i infants i per prendre'n consciència comunitària, ja que no són un fet aïllat ni pertanyen a l’àmbit privat. El consistori convida la ciutadania a sumar-se a la campanya penjant el domàs als balcons de les cases i publicant-ne una foto a les xarxes socials amb l’etiqueta #PerUnaCerveraLliuredAgressionsMasclistes.

Les persones que no tinguin domàs encara el poden recollir avui fins a les 14 h, de manera gratuïta, a la recepció de la Paeria (si no s'han exhaurit les existències).

Pel dissabte 25, s'han programat programades dues activitats, a l'Auditori Municipal:

A les 11 h del matí, un espectacle poèticomusical a càrrec d’Enric Khan (poemes) i Andrea Quirós (música i veu), que oferiran un repertori de poemes i cançons de temàtica feminista, d'autoria pròpia i altres referents. Seguidament, la regidora d’Igualtat, Judith Guim, farà la lectura del manifest.

I a les 16 h, un taller d’autodefensa feminista a càrrec d’Ana Jorge Herrero, amb la gestió de l’Era de Cervera, en el qual es compartiran eines, estratègies i tècniques per defensar-nos dels diferents tipus de violències masclistes, per empoderar a les dones individualment i col·lectivament. El taller està dirigit a dones, dones trans i persones no binàries majors de 18 anys o acompanyades d’un tutor/a. Cal una inscripció prèvia enviant correu electrònic a [email protected] (places limitades i per ordre d’inscripció).