Registren la moció de censura de Ribera d'Ondara

La petició ha entrat a tràmit aquest dimarts i el ple se celebrarà la setmana de l'11 al 15 de març, en el qual Elisabet Jové serà investida alcaldessa, tot i que Albert Puig assumirà el càrrec fins al setembre
Constitució de la legislatura 2023-2027 a Ribera d'Ondara ©AjuntamentdeRiberadOndara
photo_camera Constitució de la legislatura 2023-2027 a Ribera d'Ondara ©AjuntamentdeRiberadOndara

Les regidores d'Acord per Ribera d'Ondara, ex-ERC, Elisabet Jové, Yolanda Tasies i Maria Castellà, i el regidor d'Aliança Catalana, Albert Puig, han presentat aquest dimarts 27 de febrer la moció de censura contra l'actual equip de govern de l'Ajuntament de Ribera d'Ondara, encapçalat per l'alcalde Francesc Sabanés.

El ple de la moció de censura se celebrarà 10 dies hàbils després del registre

Presentació de la moció de censura a l'Ajuntament de Ribera d'Ondara
Presentació de la moció de censura a l'Ajuntament de Ribera d'Ondara ©AlbertPuig

La portaveu d'Acord, Elisabet Jové, es va donar de baixa d'Esquerra després d'anunciar-se la voluntat de pactar amb l'extrema dreta per desbancar Sabanés i que ara es formalitzarà. La previsió és que sigui Puig qui ostenti temporalment l'alcaldia fins a l'1 de setembre, donat que Jové es troba de baixa per maternitat.

En el darrer ple del consistori es van aprovar els pressupostos municipals pel 2024 amb els tres vots favorables del PSC i el vot en contra del regidor ultradretà, donat que les regidores d'Acord per Ribera no es van presentar a la sessió plenària.