Preus especials per als joves al Festival de Pasqua de Cervera

Els abonaments pel cicle musical ja estan a la venda i els menors de 18 anys podran adquirir entrades a 6 i 2 euros per als concerts de vespre i matinals, respectivament 
Imatge de la passada edició del Festival de Pasqua de Cervera ©Comarques
photo_camera Imatge de la passada edició del Festival de Pasqua de Cervera ©Comarques

El Festival de Pasqua de Cervera ja està en marxa, preparant-se per la seva 14ª edició, que tindrà lloc del 21 al 30 de març. El certamen ha posat en marxa aquesta setmana la venda anticipada d’entrades per a cadascun dels 14 concerts programats.

Una de les grans novetats d’aquesta edició és l'increment de les opcions d’abonament, una mesura pensada per facilitar l’accés a un públic més ampli. Així, els amants de la música clàssica tenen l’oportunitat de gaudir d’un descompte del 40% adquirint un abonament que els permetrà assistir a tots els concerts del festival per només 70 euros. També es disposen d’abonaments específics per als concerts de vespre (55 euros) i matinals (dos concerts per 10 euros).

Al mateix temps, el Festival de Pasqua també manté el compromís amb l’apropament de la música clàssica a les noves generacions. En aquest sentit, s’estableixen preus especials per als joves, amb entrades a només 6 euros per als concerts de vespre i a 2 euros per als matinals. El col·lectiu Apropa Cultura, els majors de 65 anys i les famílies monoparentals o nombroses també disposen de diferents opcions de descompte.

El Carnet Jove, el club TRESC i diversos mitjans de comunicació oferiran descomptes entre els abonats

A més dels concerts, el festival ofereix una experiència completa amb activitats paral·leles com projeccions documentals, una conferència, una exposició i un concert-presentació d’un llibre.

Les entrades pels concerts, així com els abonaments, es poden adquirir a festivalpasqua.cat.