La recerca estudiantil es mantè viva a la Segarra amb els premis comarcals

Investigacions sobre els habitatges autosuficients, la musicoteràpia o la gestió de reg un cultiu de vinya, entre altres
Entrega dels Premis de Treballs de Recerca de la Segarra ©CCSegarra
photo_camera Entrega dels Premis de Treballs de Recerca de la Segarra ©CCSegarra

Una dotzena de treballs de recerca dels instituts La Segarra, Antoni Torroja i Guissona van ser distingits en la 21a edició dels Premis Comarcals Treballs de Recerca de la Segarra, que van entregar-se el 23 de maig a l'Auditori Municipal de Cervera.

Els treballs premiats, dividits en dues categories de ciències i tecnologia i ciències socials i humanitats, versaven sobre temes com els assassinats, els habitatges autosuficients, la musicoteràpia, els molins del torrent d'Oró, els videojocs retro o la gestió de l’aigua de reg del canal Segarra-Garrigues en un cultiu de vinya, entre altres.

El jurat de les dues categories està format per professionals de diferents àmbits que van seleccionar dos accèssits, dos tercers, dos segons i dos primers premis, així com quatre reconeixements extra a altres treballs de les dues modalitats.

Els premiats es van endur 300 euros els primers premis, 200 euros els segons, 100 euros els tercers i 50 euros els accèssits

L'acte de lliurament va estar presentat per l'actriu i professora Noèlia Solé. També va comptar amb l'actuació de la pianista alumna del Conservatori de Música de Cervera, Anastasia Mostishko, que va amenitzar l’acte amb dues peces de Josep Lluís Guzmán i Ludwig van Beethoven.