Sant Ramon renovarà l'enllumenat amb tecnologia LED de tots els nuclis del municipi

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Ramon.

Recentment, l’Ajuntament de Sant Ramon ha adjudicat la millora de l’eficiència energètica i renovació de l’enllumenat públic de tots els nuclis del municipi: Sant Ramon i La Manresana, Portell, Gospí i Viver.

Després de dur a terme el corresponent concurs públic, l’empresa adjudicatària ha estat ACISA. L’actuació substituirà tots els punts de llum existents al municipi per noves lluminàries amb tecnologia LED.

El projecte previst inicialment s’ha modificat i ampliat amb diverses millores i la instal·lació de nous punts de llum, en aquells indrets dels nuclis urbans que presentaven evidents mancances d’il·luminació.

Segons indica l’alcalde del municipi, Josep M. Ribera: “L’objectiu és millorar de manera molt considerable l’eficiència energètica i assolir el màxim estalvi possible, així com garantir alhora uns nivells d’il·luminació acceptables a tots els carrers i vials”.

El cost total adjudicat ha estat de 129.604,26 €, i compta amb una subvenció del PUOSC (Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya) d’almenys 103.545,25 €.