Seyart de Cervera estrena botiga online

Text: Redacció / Foto: Seyart

L'empresa Seyart de la capital de la Segarra, marca cerverina de vidre òptic gravat amb làser, ja té la seva botiga online. Segons el seu director, Ramon Royes, es tracta d'una nova plataforma per arribar més fàcilment a tots els públics. La nova web permet comprar totes les categories de productes dissenyats i fabricats per la firma Seyart com són els productes de protocol, regals institucionals i trofeus de gama Premium fabricats amb vidre òptic gravat amb tecnologia làser. També s'hi pot trobar la seva col·lecció de joieria en plata i acer i la seva col·lecció Karuna de gerros decoratius. La botiga online està en català i en els propers dies tindrà les seves versions en castellà i anglès. L'empresa ja va estrenar fa 6 anys la seva botiga de venda al públic a la seva seu de Cervera, on hi té exposades i a la venda totes les seves col·leccions.

Seyart va ser fundada l'any 1999 i va ser la primera empresa de l'Estat en disposar de la tecnologia de gravat làser a l'interior del vidre. Al llarg d'aquests 21 anys, l'empresa ha produït escultures de vidre per diversos campionats d'elit del món de l'esport com els campionats del món d'esquí, el de billar, el de vela, el de golf, la Volta a Catalunya, peces per la Santa Seu i el FC Barcelona, entre molts d'altres. SEYART també ha fet reproduccions com la del Queen Mary 2, en aquell moment el vaixell més gran del món, edificis com la Sagrada Família acabada o l'espectacular Shambala de Port Aventura, així com també prototips de nous vehicles de SEAT o avions d'Airbus.

Les col·leccions de joieria, dissenyades en gran part pel propi Ramon Royes, han estat exposades en salons internacionals com Hong Kong, Basilea, Frankfurt, Munich, Milà, Lisboa, Madrid o Barcelona.

Seyart ha tingut sempre una vessant de compromís social i reivindicatiu que es pot veure en el seu projecte de les Joies Down, disssenyades amb joves amb síndrome de Down, el projecte de la joia Àfrica o la Joia Lambda, que reivindica la llibertat sexual.

Royes ha manifestat que "ara més que mai cal apostar per les pimes del territori que donen valor afegit als seus productes i que cal donar suport al comerç local".