Torna la cursa Sant Tornem-hi de Guissona després de ser anul·lada per la covid

Foto: Ajuntament de Guissona

Josep Segura (Independent) i Elisa Lladós (Clos Pons) van ser els guanyadors de la cursa de 10 quilòmetres Sant Tornem-hi de Guissona, que havia de ser primera prova atlètica del calendari de la Lliga ponent 2022, i que la Covid-19 va fer posposar. Estava prevista pel  dia 9 de gener de 2022, però es va anul·lar donades les circumstàncies provocades per la pandèmia sanitària.

En la modalitat de cinc quilòmetres, Xavier Farré (independent) i Laura Pallejà (Borges trail) es van endur el primer premi d’una cita que va aplegar gairebé 150 persones participants sota l’organització de l’Ajuntament de Guissona i el Centre Excursionista Guissonenc.

L’organització també va voler premiar el primer i la primera atleta local que en aquest cas van ser el Jaume Escolà i la Pilar Puig en la modalitat de deu quilòmetres, i el roger Vila i la Verònica Suárez en la curta distància.

A més a més, també hi va haver un reconeixement pel club més nombrós, que en aquesta ocasió ha estat Clos Pons.

En aquesta edició de la Cursa del Sant Tornem-hi, el centre d’operacions, la sortida i l’arribada van estar ubicats a la zona esportiva de Guissona. Hi va haver avituallament líquid i sòlid durant el recorregut i a l’arribada d’ambdues curses, i a més es van sortejar regals entre totes les persones participants.

Paral·lelament, també es van organitzar curses infantils que van anar a càrrec del Centre Esportiu de la Segarra.

En aquesta jornada hi van col·laborar els Bombers Voluntaris de Guissona, Caixa Guissona, BonÀrea, el Consell Comarcal de la Segarra, Caixabank, BBVA, el Centre Excursionista Guissonenc, Nèvia l’Associació de dones de Guissona, el Batist 2, l’Associació de comerciants de Guissona, la Diputació de Lleida, el Centre Esportiu Guissona, el Club Ciclista Guissona i el Ràfting parc la Seu d’Urgell.

L’organització valora molt positivament la sisena edició de la cursa i va agrair a la cinquantena de persones voluntàries la seva dedicació.