El transport sota demanda de la Segarra dona servei a més de 120.000 usuaris

Un dels principals beneficis del servei és que permet enllaçar amb les línies de Barcelona i Lleida en diferents horaris al llarg del dia, malgrat que la voluntat del Consell Comarcal és poder ampliar-ho

Alguns dels usuaris fent ús del servei de transport sota demanda ©CCSegarra.jpg
photo_camera Alguns dels usuaris fent ús del servei de transport sota demanda ©CCSegarra.jpg

Des de la seva creació l'any 2017, el transport sota demanda de la Segarra ha donat servei a més de 120.000 viatgers en 19 rutes que s'estenen fins a Solsona, Santa Coloma de Queralt i Tàrrega. El servei, operat per Cots Alsina, el gestionen conjuntament el Consell Comarcal de la Segarra i el Departament de Territori.

Un dels principals beneficis del servei és que permet enllaçar amb les línies de Barcelona i Lleida en diferents horaris al llarg del dia. La ruta més utilitzada és la de Talavera, Vall Ondara, Rubinat, Sant Pere dels Arquells i Vergós amb més de 4.000 usuaris.

Durant el 2023, l'ús del servei es va incrementar un 9% respecte al 2022

Des del Departament de Territori asseguren que la valoració que en fan els usuaris és positiva i, en aquest sentit, el president el Consell Comarcal de la Segarra, Ramon Augé, declara que "s’està treballant per poder millorar i ampliar aquests serveis, tant en l’àmbit intern comarcal com per enllaçar amb Lleida i Barcelona".