Cervera celebra la 4a Jornada 'Connectem Segarra' amb l'objectiu de facilitar la recerca de feina als ciutadans

Els assisstents van rebre formació a càrrec d'Adecco, Marlex, Aspid, l'empresa local Ondarenca i la cooperativa de serveis a la llar La Sàlvia de Cervera.
participants jornada Connectem Segarra
photo_camera Van participar quasi una quarantena de persones a la 4a Jornada ‘Connectem Segarra’. © Paeria de Cervera

El Centre d'Empreses Innovadores (CEI) de Cervera va acollir, divendres 6 d'octubre, la 4a Jornada ‘Connectem Segarra’, organitzada per la Xarxa d’Inserció Laboral (XIL) amb l'objectiu de promoure i facilitar la recerca activa de feina.

A la jornada hi va participar quasi una quarantena de persones, que van rebre formació a càrrec d'Adecco, Marlex, Aspid, l'empresa local Ondarenca i la cooperativa de serveis a la llar La Sàlvia de Cervera.

El paer en cap, Jan Pomés, i el regidor de Treball i Relacions Laborals, Antonio Delgado, es van encarregar de presentar la jornada i van donar la benvinguda a les persones participants.

La Xarxa d’Inserció Laboral (XIL) és un conjunt d’entitats sense ànim de lucre que treballen en xarxa per a fomentar l’ocupació laboral de qualitat i dur a terme activitats que millorin l’ocupabilitat de les persones en procés de recerca activa de feina.

La Paeria de Cervera hi forma part a través del Club de Feina.