Usuaris de l’Associació Alba dissenyaran el cartell de la Passió de Cervera 2025

Hi han estat treballant en dues sessions el mes d’abril a partir de diferents tècniques artístiques

Passio Alba  ©JordiBonilla_1
photo_camera Un dels artistes d'Alba elabora el cartell del 2025 ©JordiBonilla

El cartell de la pròxima edició de la Passió de Cervera serà una obra elaborada per una vintena d’artistes de l’Associació Alba de Tàrrega, a través del Centre Espígol de Cervera i del projecte Art Singular de Guissona.

El 4 i 11 d’abril s’han dut a terme dues sessions de creació en les quals han anat treballant els diferents conceptes que han de convergir en el cartell final, amb el suport d’una dissenyadora gràfica.

Segons el president del Patronat de la Passió de Cervera, Xavier Cañabate, amb el projecte “donem veu a la creativitat i al talent de les persones amb discapacitat de l’Associació Alba i a dignificar la seva capacitat artística”.

Un dels artistes, la Susanna, ha mostrat la seva entrega amb el projecte, ja que "porto molts anys participant a La Passió i jo la porto al cor"

Per la seva banda, des de l’Associació Alba “sabem que suposa molta responsabilitat, però els artistes d’Alba ja s’han enfrontat altres vegades a reptes similars i creiem que podran sortir propostes força interessants”, ha assegurat Míriam Arnaz, una de les responsables de l’àrea de projectes culturals i artístics.

La Passió de Cervera manté així el seu compromís per la inclusió, sumat al projecte Apropa Cultura a través del qual es promou l’accessibilitat a l’espectacle a persones en situació de vulnerabilitat.