Vermut musical a Cervera per reivindicar els drets LGTBIQ+

Text: Redacció / Foto: Paeria de Cervera

La plaça Major de Cervera va acollir dissabte amb èxit un vermut musical en motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+, que es va commemorar el passat 28 de juny.

Organitzat per la Regidora de Polítiques Feministes i LGTBI+, va comptar amb l’actuació de Virgínia West i les intervencions de les entitats La Segarrenca de Cervera i La Cugula de Solsona així com de les autoritats.

L’alcalde, Joan Santacana, va manifestar que “els drets tenen un dia a l’any de reivindicació, mentre que les persones tenim 365 dies l’any per exercir-los. La societat i l’administració els hem d’impulsar i garantir, i a Cervera dels drets en fem bandera”.

Per la seva part, la regidora responsable de l’àrea organitzadora de l'acte -que va permetre sumar a la Paeria de Cervera per primer cop a la commemoració del Dia de l’Orgull amb una proposta institucional-, Mireia Brandon, va afirmar que “una muntanya de petites accions quotidianes ens apropen a una Cervera més lliure i feminista. Avui i sempre reivindiquem el 28J.”

A més d’aquesta activitat la Paeria va publicar, el mateix dia 28 de juny, un manifest propi que portava per títol ‘28J: un Orgull’.