La Federació d'Hostaleria de Lleida amb Magna de San Miguel impulsen la ruta fins al 15 d'octubre

Enguany el públic que faci el recorregut pels establiments de la VII Ruta de la Tapa, i consumeixin una Magna de San Miguel, optaran a guanyar diversos premis: 100 targetes de 30 euros per a gastar en diferents comerços de la ciutat; 10 entrades dobles per a assistir al Lleida Music Festival
Ruta de la Tapa en Ciutats Magnífiques, Lleida ©JosepAPérez 1
photo_camera Ruta de la Tapa en Ciutats Magnífiques, Lleida ©JosepAPérez 1

Aquest dijous arrencava a Lleida una nova edició de la Ruta de la Tapa, la iniciativa que se celebra en la capital del Segrià per setè cop està impulsada per la Federació d'Hostaleria de Lleida i enguany en el cercle de Ciutat Magnífiques que organitza la cervesera San Miguel amb la varietat Magna.

Magna de San Miguel, serà la beguda que acompanyarà a les tapes que elaboraran seixanta tres establiments lleidatans fins al 15 d'octubre, un maridatge que té com a objectiu valorar la gastronomia, l'hostaleria de Lleida. Cadascun dels restauradors, ha elaborat una tapa per a l'ocasió

Ruta de la Tapa en Ciutats Magnífiques, Lleida ©OscarCabrerizo 3
Ruta de la Tapa en Ciutats Magnífiques, Lleida ©OscarCabrerizo 3

Les tapes presentades les valorarà un jurat especialitzat que seleccionarà entre totes elles la Millor Tapa 2023. El xef creador de la proposta guanyadora s'emportarà 1.000 euros i la possibilitat de presentar-la a Madrid Fusión, el congrés global de gastronomia, el segon i tercer classificat aconseguiran 500 euros cadascun.

El complement patrimonial i turístic de Lleida

La convocatòria gastronòmica es completa amb la proposta Ciutats Magnífiques de Magna de San Miguel, amb la qual la marca vol convidar al públic i als lleidatans i lleidatanes a redescobrir la ciutat, coneixent, vivint i gaudint dels petits llocs, racons i plans que els envolten i fan gran cada dia.

Podeu descarregar la guia completa de restaurants i les corresponent tapes en aquest enllaç

Més d'una seixantena d'establiments i locals emblemàtics de Lleida s'han implicat en aquesta acció, que va néixer fa tres anys per donar suport a la reactivació del comerç i hostaleria local, i que es manté amb el clar objectiu de contribuir al fet que la ciutat sigui més MAGNÍFICA que mai.

Lleida és la ciutat on més bars i comerços participen de les vuit ciutats en les quals se celebra Ciutats Magnífiques

Ruta de la Tapa en Ciutats Magnífiques, Lleida ©OscarCabrerizo 1
Ruta de la Tapa en Ciutats Magnífiques, Lleida ©OscarCabrerizo 1

Enguany el públic que faci el recorregut pels establiments de la VII Ruta de la Tapa, i consumeixin una Magna de San Miguel, optaran a guanyar diversos premis: 100 targetes de 30 euros per a gastar en diferents comerços de la ciutat; 10 entrades dobles per a assistir al Lleida Music Festival, i un sopar per a dues persones en el Restaurant La Boscana.

Ciutats Magnífiques, que se celebra a Barcelona, Bilbao, Burgos, Lleida, Màlaga, Pamplona, Sant Sebastià i València, va aconseguir el 2022 sumar 500 establiments i 14.000 participants. Enguany, la previsió és que superi els 800 bars i restaurants i els 140 comerços participants en tot el país.