Massalcoreig reuneix al veïnat al voltant de la matança del porc

Els participants van poder gaudir dels productes elaborats artesanalment i amb les receptes locals. Botifarra negra, botifarra blanca, xoriç, llonganissa, xulla i la tradicional paellada maridada amb costella, fetge, cansalada i un sofregit de tomàquet i ceba
Dinar popular de la Matança del Porc Massalcoreig @Massalcoreig
photo_camera Dinar popular de la Matança del Porc Massalcoreig @Massalcoreig

Un col·lectiu de mestresses de Massalcoreig van treballar durant tota la setmana per aconseguir que el dissabte 25 de novembre vilatans i forasters poguessin gaudir dels productes del mondongo resultants de la matança del porc. Una tradició popular del municipi del Segrià que va reunir al voltant de 300 persones.

Preparant el mondongo de la Matança del Porc a Massalcoreig @Massalcoreig
Preparant el mondongo de la Matança del Porc a Massalcoreig @Massalcoreig

Enguany el consistori de Massalcoreig va traslladar l'àpat al migdia després d'any celebrant-ho en l'horari de sopar. Els participants van poder gaudir dels productes elaborats artesanalment i amb les receptes locals. Botifarra negra, botifarra blanca, xoriç, llonganissa, xulla i la tradicional paellada maridada amb costella, fetge, cansalada i un sofregit de tomàquet i ceba.

A l'acte que va presidir l'alcalde de Massalcoreig, Josep Maria Vallés hi van assistir alcaldes dels municipis veïns, així com representants d'altres administracions.