Més de cent esportistes lleidatans reben el reconeixement de la Diputació de Lleida

Les Escoles Especials Llar de Sant Josep i vuit entitats del tercer sector de la demarcació van participar en les competicions celebrades a Granollers del 30 de març al 2 d’abril, obtenint medalles en diferents disciplines

SpecialOlympics1
photo_camera Foto grupal dels esportistes lleidatans que han participat en els Jocs Special Olympics Catalunya. Foto: Diputació de Lleida

Aquest matí s'ha dut a terme l’acte de reconeixement als més de 100 esportistes de la demarcació de Lleida que han participat en els Jocs Special Olympics Catalunya celebrats a Granollers entre els dies 30 de març i 2 d’abril. L’acte s’ha celebrat al Teatre de les Escoles Especials Llar Sant Josep, a la Caparrella, ja que aquest centre educatiu de la Diputació també va participar en la competició.

Els clubs i entitats que han estat reconeguts han obtingut medalles d’or, plata i bronze i diplomes de participació en disciplines com futbol sala, bàsquet, petanca, diferents modalitats de natació, gimnàstica artística, futbol, ciclisme, bàdminton, pàdel, atletisme, salt de llargada i llançament de pes.

Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida, ha presidit l'acte acompanyat del diputat Jordi Verdú i directius i coordinadors de clubs com Amisol, Claror, Club Esportiu l’Estel, Down Lleida, Acudam, Sant Joan de Deu Terres de Lleida, Alba, Aspros i les mateixes Escoles Especials Llar de Sant Josep.

El president Joan Talarn ha reconegut que “vosaltres ens representeu davant la societat lleidatana pels valors que demostreu tenir: la competitivitat sana, l’esperit de solidaritat i la gran lliçó de superació personal són valors especialment olímpics, però sobretot són els valors de les millors de les societats”.