Crit seran els primers convidats de Sembrats, el programa jove de Comarques de Ponent

La banda urgellenca participaran d'aquesta iniciativa del Grup Comarques en format híbrid amb un programa audiovisual i un esdeveniment en viu el proper dijous 23 de novembre a la Fontana de Bellpuig

El grup Crit seran els primers convidats de Sembrats ©Crit
photo_camera El grup Crit seran els primers convidats de Sembrats ©Crit

El grup urgellenc Crit serán els primers convidats de Sembrats, la nova aposta de Comarques de Ponent per al públic jove del territori lleidatà. La banda formarà part del primer esdeveniment que tindrà lloc aquest dijous 23 de novembre a partir de les 19:00 La Fontana de Bellpuig. Les inscripcions ja están obertes i des de Comarques de Ponent et convidem al primer beure si t’hi apuntes.

Inscriu-te i vine a la primera experiència de Sembrats clicant a aquest enllaç

Dirigit pel periodista Jordi Bonilla i presentat pels creadors de contingut Marina Pérez Cesc Sarri, la proposta té la voluntat de ser itinerant per arreu de les sis comarques amb un acte mensual i la posterior publicació del programa a les plataformes digitals. 

Abans de la gravació del programa, els assistents tindran l'oportunitat de gaudir d'una consumició gratuïta i d'una sessió de dj que amenitzarà l'ambient abans i després del show. Pérez i Sarri s'encarregaran de dinamitzar el format amb un bloc informatiu, una entrevista als convidats i una secció lúdica.