Sembrats celebra el seu primer esdeveniment a La Fontana de Bellpuig

Una seixantena de persones van assistir al llançament del programa jove de Comarques de Ponent, presentat per Cesc Sarri i Marina Pérez i amb el grup Crit com a convidats

Els convidats Crit amb els conductors de Sembrats, Marina Pérez i Cesc Sarri ©AsmaaRBellahbib
photo_camera Els convidats Crit amb els conductors de Sembrats, Marina Pérez i Cesc Sarri ©AsmaaRBellahbib

L’espai de La Fontana de Bellpuig va acollir aquest dijous el primer esdeveniment de Sembrats, el programa jove de Comarques de Ponent. Prop de seixanta assistents van gaudir de la gravació del primer programa, presentat pels creadors de contingut Marina Pérez i Cesc Sarri, i amb el grup Crit com a convidats.

Les persones que van inscriure’s van gaudir d’un beure cortesia de Comarques

El programa va començar amb un bloc informatiu on Pérez i Sarri van fer un repàs a l’actualitat més efervescent del territori amb la reobertura de la discoteca Big Ben com un dels temes principals. La complicitat entre els conductors i l’humor van marcar la línia del show al llarg de la vesprada.

Els conductors de Sembrats, Marina Pérez i Cesc Sarri ©AsmaaRBellahbib
Els conductors de Sembrats, Marina Pérez i Cesc Sarri ©AsmaaRBellahbib

La banda urgellenca Crit van passar pel qüestionari de Sembrats, a més de jugar amb els conductors i el públic al joc de qui és més probable què. Abans i després del programa, els assistents van poder compartir opinions i gaudir de la sessió musical de Dj Tassies.

Les properes setmanes es publicarà el programa a les principals plataformes i s’anunciarà la propera trobada, que tornarà a realitzar-se a La Fontana de Bellpuig.

Sembrats és la nova aposta de Comarques de Ponent per al públic jove del territori lleidatà. Amb un programa audiovisual i un esdeveniment en viu, vol oferir al públic una experiència amb espectacle, jocs, música i molts més atractius.