Sembrats, coorganitzador del Grow Day #LleidaDigital

L'esdeveniment es convertirà en l'espai per "al futur del territori" i comptarà amb quatre blocs sobre motivació, emprenedoria, lideratge i creativitat amb ponents joves i amb experiències d'èxit en els seus àmbits
Trobada-dia-22-1920x1080
photo_camera Trobada-dia-22-Grow Day #LleidaDigital & Sembrats

Fruit de l'experiència de la Trobada Empresarial de Transformació Digital aquest 2024 neix Grow Day #LleidaDigital, organitzat per Sembrats i Fira de Mollerussa. Aquesta nova jornada se celebrarà el dijous 22 de febrer a partir de dos quarts de deu del matí amb l'objectiu de donar resposta als instituts, universitats i escoles de formació professional que volien formar part de la trobada.

Grow Day es convertirà en l'espai per "al futur del territori" i comptarà amb quatre blocs sobre motivació, emprenedoria, lideratge i creativitat

La jornada la conduiran els creadors de contingut Jordi Tudó, responsable del canal 4Teens, i Marina Pérez, presentadora dels capítols pilot de Sembrats. El tret de sortida anirà a càrrec d'Alae El Arnouki, influencer i escriptor reconegut pel seu contingut sobre vida saludable i que farà un discurs sobre empoderament jove i expectatives de futur.

Les inscripcions són gratuïtes i poden fer-se a través de www.sembrats.cat

Agafarà el relleu el bloc d'experiències d'emprenedores amb una taula rodona on participaran els promotors de CiStore, el cantant Ezvit810, la muralista Kamma Marlo i el barber Pau Nadal, molt conegut per xarxes.

La segona ponència, Liderant la transformació digital sobre experiències de lideratge anirà a càrrec de Zoe Valero, propietària de Torrons Félix; Marta Duran, directora de màrqueting i comunicació a INGROUP; Carla Diaz, social media strategist a Xtrategics; Pau Sabaté, col·laborador habitual de Mediaset i Guillem Polo, un jove nòmada que lidera una agència digital amb el 100% de l'equip en remot i clients en diversos països.

La clausura de l'esdeveniment la conduirà Paco Lorente, tot un referent del màrqueting digital.