Suma’t a Sembrats, el programa jove de Comarques de Ponent

El grup Comarques presenta una iniciativa en format híbrid amb un programa audiovisual i un esdeveniment en viu per convertir-se en l'espai informatiu i d'entreteniment de referència a les terres de Ponent
Imatge gràfica de Sembrats
photo_camera Imatge gràfica de Sembrats

Sembrats és la nova aposta de Comarques de Ponent per al públic jove del territori lleidatà. Sembrats és un programa audiovisual, però és molt més que això. La gravació de Sembrats és convertirà en un esdeveniment en viu oferint als assistents una experiència amb espectacle, jocs, música i molts més atractius.

Dirigit pel periodista Jordi Bonilla i presentat pels creadors de contingut Marina Pérez Cesc Sarri, la proposta té la voluntat de ser itinerant per arreu de les sis comarques amb un acte mensual i la posterior publicació del programa a les plataformes digitals. 

Inscriu-te i vine a viure l’experiència Sembrats en aquest enllaç (4 de gener)

 

La Fontana serà l'espai on es durà a terme el primer event de Sembrats ©JosepAPérez
La Fontana serà l'espai on es durà a terme el primer event de Sembrats ©JosepAPérez

El tret de sortida de Sembrats serà el dijous 23 de novembre a partir de les 19:00 a La Fontana de Bellpuig. Abans de la gravació del primer programa, els assistents tindran l'oportunitat de gaudir d'una consumició gratuïta i d'una sessió de dj que amenitzarà l'ambient abans i després del show. Pérez i Sarri s'encarregaran de dinamitzar el format amb un bloc informatiu, una entrevista als convidats del capítol i una secció lúdica.