Ja es poden adquirir els tests d'antígens a 2,94 euros des d'avui

Pla tancat d'una dona amb els ulls tancats mentre li extreuen una mostra de PCR el 12 d'abril de 2021 (Horitzontal)
photo_camera Pla tancat d'una dona amb els ulls tancats mentre li extreuen una mostra de PCR el 12 d'abril de 2021 (Horitzontal)

Foto: ACN

Avui ja ha entrat en vigor la limitació dels preus d'antígens, que significa que les farmàcies no poden vendre testos d’antígens homologats per sobre dels 2,94 euros.

El topall dels TAR se situa a un preu màxim per tal de fer-los més assequibles durant la sisena onada que encara perdura. Molta població ha optat per l'autodiagnosi des de la celebració de les festes de Nadal fins avui en dia a causa del col·lapse d'alguns CAPs.

Fins ara els testos tenien un preu d'entre cinc i deu euros, però Sanitat finalment va aprovar regular-ne el preu, a més de seguir-los venent a les farmàcies.

Finalment, la Comissió Interministerial de Preus del Ministeri de Sanitat ha fixat el topall aquest matí. La mesura es va decidir per unanimitat aquest dijous a la reunió de la Comissió Interministerial de Preus dels Medicaments i ho va anunciar la ministra de Sanitat, Carolina Darias.