La comèdia ‘Les irresponsables’ inicia la seva gira per Catalunya a Tàrrega amb totes les entrades exhaurides

La 27a edició de la Temporada d’Arts Escèniques de Tàrrega, un dels cicles més veterans de les terres de Lleida, ofereix aquest divendres 18 de febrer el darrer muntatge adreçat al públic adult.

Es tracta de Les irresponsables, espectacle produït per Bitó i La Villarroel que iniciarà la seva gira per Catalunya al Teatre Ateneu després de fer temporada a Barcelona. Nora Navas, Marta Marco i Cristina Genebat donen vida a les tres amigues que protagonitzen aquesta obra sobre l’amistat que dirigeix Sílvia Munt a partir d’un text de l’argentí Javier Daulte.

Una comèdia d’embolics on la situació escala minut a minut esdevenint un corrent d’emocions, que arriba a la capital de l’Urgell amb totes les entrades venudes. La cita és aquest divendres 18 de febrer, a 2/4 de 9 del vespre, al Teatre Ateneu.

Ara bé, el cicle que organitza la Regidoria de Cultura de Tàrrega prosseguirà fins al mes d’abril amb tres muntatges més pensats per al públic familiar en el marc de la programació de la fundació La Xarxa, que enguany celebra el seu 25è aniversari.

Aquest diumenge 20 de febrer la Cia La Negra portarà al Teatre Ateneu la premiada obra Nautilus; els lleidatans Xip Xap oferiran la seva particular versió del conte El flautista d’Hamelí, el diumenge 6 de març; mentre que la temporada s’acomiadarà el diumenge 3 d’abril amb l’espectacle d’il·lusionisme Fascinatio de Jordi Quimera.