105 esportistes amb discapacitat participen en el 31è Campionat Territorial de Bàsquet a Tàrrega

Redacció | Foto: Associació Alba

El Pavelló del Club Natació Tàrrega ha acollit aquest dissabte passat al matí el 31è Campionat Territorial de Lleida de Bàsquet on han participat 105 esportistes amb discapacitat de 7 clubs lleidatans diferents, entre ells el Club Esportiu Alba de l'Associació Alba, amfitrions i organitzadors del campionat juntament amb la Federació Acell.

És una de les competicions prèvies als Jocs Special Olympics Granollers 2023, l'esdeveniment més important al món de l'esport per a les persones amb discapacitat intel·lectual que tindrà lloc a finals de març.

En la cita esportiva d'avui s'han enfrontat durant tot el matí i de manera simultània 11 equips organitzats en 3 categories i nivell diferents. 

El Club Esportiu Alba, guanyador de la Lliga de bàsquet de l'ACELL a Lleida, ha participat amb dos equips diferents de la categoria superior que han quedat en 3a i 4a posició. En segona posició l'equip Special Olympics Andorra i, en primer lloc, l'equip de la Fundació Aspros.

En la categoria inferior hi han participat els dos equips de Down Lleida que han quedat en 3a i 5a posició, Sedis Airam en quarta posició, Acudam en segona posició i el CB Balaguer en primer lloc.

El lliurament de premis ha comptat amb la presència d'Alba Pijuan, alcaldessa de Tàrrega; Mercè Carulla, diputada de la Diputació de Lleida; Eugènia Puig-grós, directora Serveis i Drets Socials de Lleida i Maite Trepat, directora de l'Associació Alba.

L'organització del campionat ha estat possible gràcies al suport de l'Ajuntament de Tàrrega i el Club Natació Tàrrega. Des del Club Alba agraeixen també la participació i col·laboració del seu patrocinador Equiptank, Borges, el Consell Esportiu de l'Urgell i Herbes i fruites Bernaus.