Bellpuig aixeca la pols del Montperler amb el Trofeu Moto Club Segre

Aquest diumenge 24 d’octubre el circuit Montperler de Bellpuig va acollir una nova cita del trofeu Moto Club Segre. El circuit de la vila es va vestir de gala per rebre la sisena cita d’aquest trofeu durant l’any 2021.

A les 9 h del matí va començar l’activitat a la pista amb la celebració dels entrenaments cronometrats de totes les categories. En Mx1, Sergio Castro es va endur la victòria davant de Nil Arcarons i Simeo Ubach. En Mx2, Marc Pamias va pujar al esglaó més alt del podi. Angel Perales i Joan Rose van finalitzar en segona i tercera posició respectivament. El pilot local, Biel Piera es va endur la victòria de la categoria Mx125. Aniol Molas i Raul Rednic el van acompanyar al podi. Raul Castells i Xavier Cabezas van proclamar-se vencedors de les categories Mx Veterans i Mx Aficionats respectivament.

La propera cursa del Trofeu Moto Club Segre tindrà lloc el proper 8 de desembre al circuit de Ponts.