Josep Castellà Puigfel i M. Àngels Solé Altisent guanyen el sorteig de la cistella nadalenca organitzat per l'ANC en benefici de la Marató de TV3

Redacció | Foto: ANC Tàrrega

Com cada any, l'ANC Tàrrega per la Independència participa en les activitats que organitza la Comissió de la Marató de TV3 de la capital de l'Urgell, coordinada per AgenTa amb el suport de nombroses associacions locals.

A banda de la seva presència física amb la mateixa paradeta informativa el mateix diumenge que es desenvolupa l’esdeveniment, duen a terme l'organització del sorteig d’una cistella nadalenca amb l’objectiu de recaptar els màxims recursos econòmics per la causa. 

La composició de la cistella consta de variats productes donats desinteressadament per diversos establiments de la ciutat, complementats per d’altres que generosament aporten des de l’ANC de Tàrrega.

La participació en el sorteig s’efectua amb un sistema anomenat llumineta, en combinació amb les dues darreres xifres de la Grossa de Cap d’Any de Loteries de Catalunya. Val a dir que com cada any, s’han completat els 100 números de la llumineta, i l’import recaptat ha anat a parar íntegrament a la Marató de TV3, que en l’edició 2022 ha de servir per impulsar projectes de recerca en les malalties cardiovasculars.

Enguany els guanyadors han sigut Josep Castellà Puigfel i M. Àngels Solé Altisent. L’entrega de la cistella s’ha fet al local social de l'ANC.