17 piscines de l'Urgell ofereixen el carnet comarcal un estiu més

L'any passat es van expedir 1.689 carnets en les diferents modalitats
Alcaldes i consellers comarcals a la piscina de Verdú ©CCUrgell
photo_camera Alcaldes i consellers comarcals a la piscina de Verdú ©CCUrgell

Disset municipis de l'Urgell oferiran aquest estiu el carnet comarcal de piscines, una iniciativa vigent des del 2016 i que promou el Consell Comarcal. Aquest carnet permet l'accés a 17 piscines de la comarca de juny a setembre. En la passada edició, es van vendre aproximadament 1.689 carnets en diverses modalitats.

Les tarifes per aquest any són de 42 euros l'individual, 30 euros per persona en famílies nombroses o monoparentals (requereix acreditació) i 25 euros per a majors de 65 anys i amb diversitat funcional. Els menors de 3 anys tindran l'accés gratuït.

Els carnets donen accés a les piscines d'Agramunt, Altet, Anglesola, Belianes, Bellpuig, Castellserà, Ciutadilla, Claravalls, La Fuliola, Maldà, Nalec, Omells de Na Gaia, Preixana, Sant Martí de Riucorb, Tornabous, Vallbona de les Monges i Verdú.

Aquesta iniciativa busca potenciar l'ús de les piscines municipals i incrementar el nombre d'abonaments durant la temporada. A més, fomenta el coneixement del territori i ofereix noves experiències de lleure per a la ciutadania durant l'estiu.