La 22a Mitja Marató i 10 KM Ciutat de Tàrrega preveu l'assitencia de 500 d’atletes el diumenge 7 de maig

La prova que tindrà lloc diumenge 7 de maig preveu assolir el mig miler d’atletes
IMG_8189
photo_camera IMG_8189

El Club d'Atletisme 100x100 Fondistes es troba immers en els preparatius de la 22a edició de la Mitja Marató i 10 KM Ciutat de Tàrrega. La convocatòria tindrà lloc el pròxim diumenge 7 de maig, o sigui el cap de setmana previ a la celebració de la Festa Major tal com és costum. La principal novetat serà l’avançament de la sortida a les 9 del matí per evitar les hores de més calor a les acaballes de la cursa. D’altra banda, l’entitat organitzadora estrenarà nou logotip, que també es plasmarà en les noves samarretes. Així ho ha explicat avui en roda de premsa Eloi Escolà, president dels 100x100 Fondistes, el qual també ha assenyalat que a data d’avui ja es compta amb unes 300 persones inscrites si bé les previsions apunten fins al mig miler d’atletes.

La cursa disposarà de dos circuits de 10 i 21 quilòmetres combinant asfalt i camí. El Parc Esportiu de Tàrrega es mantindrà com a punt de sortida i arribada, discorrent també pel centre de la ciutat i les poblacions de Vilagrassa, El Talladell, la Mora i Fonolleres (la Segarra). A més del suport de la Regidoria d’Esports, la 22a edició de la Mitja Marató i 10 KM Ciutat de Tàrrega compta amb la col·laboració d’un centenar de voluntaris, que ajudaran a fer possible el desenvolupament d’una complexa logística. Així també ho ha destacat Jordi Cos, membre de la junta de l’entitat. La inscripció és oberta al web www.fondistestarrega.com.

A la roda de premsa també han assistit avui l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú i el regidor d’Esports, Silveri Caro, els quals han felicitat els 100 x 100 Fondistes per la bona organització de la prova, una cita destacada en el calendari esportiu del territori. També han convidat tothom a sortir al carrer per animar els atletes participants. La Mitja Marató i 10 KM Ciutat de Tàrrega es dedica a la memòria d’Eduard Garcia i Ricard Mir, fundadors dels 100X100 Fondistes.