237.000 euros d'impacte econòmic en la darrera campanya de bons descompte a Tàrrega

S'han bescanviat prop de 10.000 vals de descompte en 3.491 operacions de compra
Web municipal dels Bons Comercials de Tàrrega ©AjTàrrega
photo_camera Web municipal dels Bons Comercials de Tàrrega ©AjTàrrega

La quarta edició de la campanya de bons de descompte de Tàrrega, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica, ha conclòs amb 237.000 euros d'impacte econòmic, un resultat similar al d'anys anteriors. Fira’t a Tàrrega es va desenvolupar del 15 d'abril al 15 de maig a 96 comerços i amb el suport de la Cambra de Comerç de Tàrrega.

Durant la campanya, els consumidors van gastar 9.996 dels 10.000 bons disponibles en 3.491 operacions de compra. Així, dels 50.000 euros en vals de descompte de 5 euros cadascun que l'Ajuntament va oferir a través del portal bons.tarrega.cat, es van utilitzar 49.980 euros.

Els bons es van descarregar majoritàriament en els primers dies de la campanya. La seva caducitat d'una setmana va permetre que els bons no utilitzats es regeneressin i tornessin a estar disponibles, assegurant que no quedessin bons sense usar.

En les edicions passades es van aconseguir 244.000, 259.000 i 231.000 euros respectivament

Durant la primera setmana es van bescanviar 7.407 bons, amb el 20 d'abril com el dia de més activitat, amb 1.607 bons utilitzats. “S’ha notat que clients i establiments ho esperaven i per això es van descarregar tants bons a l’inici de la campanya”, ha explicat la regidora de Promoció Econòmica, Núria Robert

Els establiments participants han valorat positivament els resultats obtinguts, sent les botigues de moda les més freqüentades pels consumidors per gastar els bons, seguides pels comerços d'alimentació, perruqueries i centres d'estètica. També van destacar els sectors d'esports, calçat i electrònica.

En aquesta edició, els 96 establiments adherits incloïen botigues de roba i calçat, òptiques, electrònica, electrodomèstics, material esportiu, joieries, parament de la llar i decoració, llibreries i papereries, perruqueries i centres d'estètica, restauració, cinema, ferreteries, fotografia i alimentació. Els bons estaven disponibles per a totes les persones que fessin les seves compres a Tàrrega, prèviament registrades al web de la campanya.