La 2a edició de la festa del Posa’t la Gorra a Agramunt reuneix 150 persones

Els fons recaptats es destinaran a millorar la qualitat de vida de les famílies amb fills i filles amb càncer durant la seva estada a l'hospital
IMG_20230521_101411_1
photo_camera Foto grupal dels participants en la 2a edició de Posa't la Gorra d'Agramunt. © AFANOC Lleida

Agramunt va viure diumenge, 21 de maig, al matí la segona edició del Posa't la Gorra! La festa, organitzada per l'AFANOC Lleida i l'Ajuntament d'Agramunt, va reunir unes 150 persones que s'han solidaritzat amb els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

La festa va començar amb una caminada amb sortida i arribada al Pavelló Firal i, un cop finalitzada la ruta, va continuar la festa amb un ball dels Capgrossos d'Agramunt, l'espectacle de màgia ‘Mira.Flipa.Mola’, de Next Generation, i un sorteig solidari que va posar el punt final a la jornada festiva i solidària.

La campanya d'Agramunt va comptar amb més d'una quinzena d'establiments col·laboradors, entre punts de venda i comerços participants en el sorteig. Els fons recaptats, també gràcies a donatius d'empreses, es destinaran a millorar la qualitat de vida de les famílies amb fills i filles amb càncer durant la seva estada a l'hospital i també quan retornen al territori a través del suport psicosocial a les delegacions de Barcelona, Lleida i Tarragona, i al mantenint La Casa dels Xuklis.