Activitats de lleure, esportives i un camp de treball per l'estiu a Tàrrega

L'oferta inclou cinc propostes dels 3 als 17 anys, així com un curs de monitor de lleure per a majors d'edat
Presentació de les activitats d'estiu de Tàrrega
photo_camera Presentació de les activitats d'estiu de Tàrrega ©AjTàrrega

La cooperativa Lleure Quàlia i l'Ajuntament de Tàrrega han presentat una nova edició d'activitats de lleure adreçades a infants i joves per als mesos d'estiu. Les activitats, dividides en cinc blocs, començaran el 25 de juny i estan dissenyades per arribar a un ampli públic juvenil.

Aquesta oferta combina aspectes pedagògics i lúdics amb la finalitat de promoure valors com la convivència, la cohesió social i el respecte per l'entorn. Les inscripcions estan obertes a través del web www.lleurequalia.cat, amb preus promocionals fins al 2 de juny.

Una de les activitats és l'Esplai Esprai, que es farà a les escoles Àngel Guimerà i Maria Mercè Marçal per a infants de 3 a 8 anys. A l'Àngel Guimerà les activitats s'allargaran fins al 26 de juliol, mentre que a la Maria Mercè Marçal fins al 6 de setembre, en horari de matí. La programació inclou cultura popular, excursions, contes educatius, jocs, gimcanes i tallers, entre altres.

Per als infants de 9 a 12 anys hi haurà l'Estiu XL, que tindrà lloc del 25 de juny al 26 de juliol a l'Oficina Jove, a l'antic escorxador, de nou del matí a una del migdia.

L'Estiu Esport és una altra proposta que es desenvoluparà del 25 de juny al 2 d'agost. Aquest programa promou la pràctica esportiva i inclou diverses disciplines al Parc Esportiu, sortides a l'entorn, jocs i natació a les piscines municipals, per a infants de 6 a 12 anys.

En totes aquestes activitats es comptarà amb la participació del grup musical de l'Adú i la Fina i la seva granota Nota

A més, Tàrrega també comptarà un camp de treball local dirigit a joves de 12 a 17 anys. Aquest camp, que es farà de l'1 al 31 de juliol, de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dues del migdia, inclourà projectes de millora de l'entorn, tallers de bricolatge i jardineria, així com activitats recreatives com jocs i grafits.

Finalment, l'oferta estiuenca es completa amb un curs de monitor de lleure de l'escola de formació de Quàlia, adreçat a majors de 18 anys. Aquest curs tindrà lloc de l'1 al 12 de juliol, de 9 a 14 hores i de 15 a 20 hores a l'antic escorxador. Les inscripcions són limitades i es poden fer a través de l'app de Quàlia.