Agr'auto tanca la 22a edició amb una major ocupació respecte l'any anterior

L'ampliació del recinte firal ha permès ampliar el parc expositiu i habilitar una nova zona infantil amb un circuit de vehicles de control remot i espai per a les conferències sobre mobilitat
Vista general de la fira Agr'auto d'Agramunt ©AjuntamentdAgramunt
photo_camera Vista general de la fira Agr'auto d'Agramunt ©AjuntamentdAgramunt

La Fira del Vehicle d’Ocasió d’Agramunt – Agr’auto ha arribat aquest passat cap de setmana a la seva 22a edició amb un increment del 10% en l'ocupació de vehicles respecte a l'any anterior. Han estat sis expositors que s'han sumat al certamen, oferint un total de 115 cotxes a la venda.

Una de les novetats destacades d'aquest any ha estat l'ampliació del recinte firal, que ha permès l'habilitació d'un espai dedicat als més petits al pavelló esportiu amb un circuit de vehicles de control remot. La nova zona també ha acollit les xerrades sobre mobilitat sostenible amb els focus posats en els vehicles propulsats per gas i hidrogen.

A banda dels tallers, la Fira d'aquest any també ha comptat amb una exposició d'autocaravanes i campers de lloguer d'una empresa local, així com un Peugeot Talbot de 1989 que ha participat a l'Uniraid 2024 pilotat per un jove agramuntí. 

Paral·lelament, diumenge al matí el Club Motorrons d'Agramunt va celebrar, dins de la programació d'Agr'auto, la 15a Trobada Motera amb un centenar de motoristes.