El banc cooperatiu Cajamar ha obert la seva primera oficina a Tàrrega

Es localitza a la Plaça del Carme, 16 i orientarà la seva activitat a proporcionar noves solucions financeres per a contribuir al desenvolupament de l'activitat econòmica i social de les empreses, comerços, negocis i famílies de la comarca d'Urgell.
Directivos y equipo de la nueva oficina de Cajamar en Tàrrega
photo_camera Directius i equip de la nova oficina de Cajamar a Tàrrega. © Cajamar

El banc cooperatiu Cajamar ha obert la seva primera oficina a Tàrrega, que se suma a la que té a la ciutat de Lleida i es converteix en la número 34 a Catalunya. Localitzada a la Plaça del Carme, 16, està dirigida per Marta Ponsarnau Goenaga i orientarà la seva activitat a proporcionar noves solucions financeres per a contribuir al desenvolupament de l'activitat econòmica i social de les empreses, comerços, negocis i famílies de la comarca d'Urgell. A més, dedicarà una atenció específica i preferent a les empreses i indústries relacionades amb el sector agroalimentari, al qual Cajamar està vinculada des del seu origen.

A l'obertura d'aquesta oficina de Cajamar a Tàrrega hi han assistit el subdirector general, Jesús Vargas; el director territorial, Martín Tomás Girao, i la directora de zona, Florinda Martínez Alcoceba, i els responsables i professionals que atendran els clients de l'entitat.

Cajamar compta amb més de 1.000 oficines i agències, 5.200 empleats, 3,7 milions de clients i un volum de negoci que sobrepassa els 99.000 milions d'euros. És considerada com una entitat referent per al sector agroalimentari al qual finança i dona suport en matèria d'innovació, recerca i transferència de coneixement, a través d'una activitat focalitzada al desenvolupament sostenible de les empreses en el medi rural i proporcionant línies especials de finançament per al creixement dels seus negocis, així com promovent iniciatives econòmiques i socials orientades a la creació de valor i a impulsar l'activitat econòmica i la generació d'ocupació.

comentaris