Bellpuig dedica el Calendari 2023 a la tardor

Redacció | Foto: Ajuntament de Bellpuig

Seguint la línia del calendari d’aquest any, l’Ajuntament de Bellpuig, l’any passat, va convocar un concurs fotogràfic per Instagram per mitjà del qual es pretenia recopilar tot un conjunt d’imatges de la vila de Bellpuig i del seu terme municipal durant la tardor.

Per participar-hi calia publicar les imatges al seu compte d’Instagram amb els hashtags #bellpuigilatardor #visitbellpuig #bellpuigtespera i enviar-les posteriorment per correu electrònic a [email protected].

Les fotografies guanyadores il·lustren el calendari que avui s’ha presentat i que cada any publica l’Ajuntament de Bellpuig amb el suport i patrocini d’empreses i comerços locals.

L’objectiu d’aquest calendari és incentivar a la participació de la població amb el mateix i alhora, tal com a destacat la regidora de comerç Inés Granollers, promocionar les compres a Bellpuig, ja que els premis s’atorguen en format targeta moneder perquè puguin ser consumits als establiments de la vila.

S’han premiat 12 fotografies amb 50 € i la fotografia que il·lustra la portada amb 100 €.

La intenció de l’Ajuntament és seguir amb aquesta línia participativa i de cara l’any vinent sortiran publicades les bases per a elaborar el calendari 2024 amb fotografies de l’estiu.