Bellpuig estrena tapís per a disputar competicions de gimnàstica rítmica

Foto: Ajuntament de Bellpuig.

La regidoria d'esports del consistori de Bellpuig ha invertit amb l'equipament d'un nou tapís que ajudarà a posicionar la vila com un referent dins de la disciplina esportiva de gimnàstica rítmica.   

Fa molts anys que a Bellpuig es practica la gimnàstica rítmica i una bona colla també que el Club Ippon participa en competicions esportives pel que fa a iniciació, i que organitzen els clubs de la província de Lleida.

Una de les mancances que fins ara tenia aquesta disciplina esportiva tan practicada a la vila és justament un tapís amb les mesures reglamentàries (14m x 14m), marcades pel codi tècnic de la Federació Internacional de Gimnàstica per a la pràctica de la gimnàstica rítmica.

Segons la regidora d'esports Imma Oliva, aquest tapís s'ha adquirit amb part de la partida que es va aprovar en la modificació de crèdit el ple del dia 20 de desembre de l'any 2021. Aquest nou equipament "s'utilitzarà en les diferents competicions i exhibicions, i ajudarà a posicionar Bellpuig com a referent al territori dins la disciplina esportiva de la gimnàstica rítmica".

Per la seva part, Elisabeth Solans, entrenadora i coordinadora del club considera "que aquesta ha estat una molt bona adquisició de cara al futur de la gimnàstica rítmica de Bellpuig, ja que en tenir les mesures reglamentàries permet qualsevol mena de competició a Bellpuig, sigui en l'àmbit d'iniciació o a nivell federat". A més, "aquesta adquisició ha permès renovar les moquetes que s'usaven fins ara per entrenaments perquè les que es reservaven per competicions i exhibicions ara es faran servir habitualment per aquestes sessions".

El principal objectiu del Club Ippon de Bellpuig com a club esportiu com explica la coordinadora Elisabeth Solans, "és fomentar i desenvolupar la pràctica continuada de les disciplines que imparteix que són el judo i la gimnàstica rítmica".