La Llotja de Bellpuig es converteix en el primer espai de cotreball municipal de l'Urgell

Estiarte ha destacat que si la demanda d'espais és prou considerable el consistori no descarta poder transformar més espais o construir-ne de nous. A hores d'ara ja s'han interessat dues persones per la nova oferta de cotreball de Bellpuig
Llotja Bellpuig nou espai de cotreball ©Bellpuig
photo_camera Llotja Bellpuig nou espai de cotreball ©Bellpuig

L'emblemàtic edifici de la Llotja de Bellpuig s'ha convertit en un espai de cotreball destinat a projectes empresarials i emprenedoria del municipi de l'Urgell. Es tracta d'un projecte que permetrà posar a disposició dels veïns "un espai digne i que dona una imatge de professionalitat", segons explica l'alcalde de Bellpuig, Jordi Estiarte. 

Amb aquest nou servei, el municipi vol fomentar el desenvolupament empresarial, impulsar la innovació i facilitar l'intercanvi d'idees

Llotja Bellpuig nou espai de cotreball ©Bellpuig
Llotja Bellpuig nou espai de cotreball ©Bellpuig

L'antic edifici de la Llotja s'ha transformat en tres nous despatxos, mentre que la resta de sales ja existents s'han adaptat i dotat de nous usos. Hi ha l'espai taulell, des d'on els professionals també poden treballar quan ho necessitin, una sala de reunions i la sala magna, on es poden fer congressos, presentacions o actes retransmesos per reproducció en línia. L'edifici es complementa amb un espai de bar i un jardí.

El projecte ha estat impulsat per la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Bellpuig amb el suport del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, que ha aportat els 21.000 euros que ha costat l'adequació de l'espai i la contractació d'una persona encarregada de l'espai i d'atendre el públic.

Estiarte ha destacat que si la demanda d'espais és prou considerable el consistori no descarta poder transformar més espais o construir-ne de nous. A hores d'ara ja s'han interessat dues persones per la nova oferta de cotreball de Bellpuig.

Estades de treball a Bellpuig

Llotja Bellpuig nou espai de cotreball ©Bellpuig
Llotja Bellpuig nou espai de cotreball ©Bellpuig

A banda de la Llotja, l'Ajuntament també vol habilitar l'alberg perquè professionals puguin fer estades de treball al municipi. Per exemple, "la idea és que un col·lectiu pugui estar una setmana sencera treballant a Bellpuig", ha explicat Estiarte, que ha afegit que també volen que aquesta experiència "vestida de cotreball" es complementi amb visites guiades al patrimoni natural, cultural i artístic local.