La Biblioteca de Tàrrega Germanes Güell crea un club de lectura teatral

Llegir el teatre anirà a càrrec de Marina Casteràs i se sumarà als grups ja existents a l’equipament targarí que enceta nova temporada d’activitats

Interior de la Biblioteca Pública de Tàrrega ©AjuntamentdeTàrrega
photo_camera Interior de la Biblioteca Pública de Tàrrega ©AjuntamentdeTàrrega

La Biblioteca Pública de Tàrrega Germanes Güell reactiva el seu programa d’activitats aquest octubre amb els clubs de lectura, on destaca la creació d’un espai de debat literari al voltant de textos teatrals. La dinamitzadora d’aquest club serà la graduada en Art Dramàtic i Gestió Cultural Marina Casteràs sota el títol de Llegir el teatre. Les trobades seran cada dos mesos, l’últim dijous del mes a les 7 de la tarda.

L’oferta es complementa amb el cicle dedicat a Manuel de Pedrolo amb el filòleg i activista literari Andratx Badia; el de narrativa contemporània de la mà de la llibretera Núria Sauret i el club de feminisme a càrrec d’Alexandra Casanovas de Genera Feminismes.

Les inscripcions són gratuïtes per tots els clubs i es poden efectuar a la mateixa biblioteca.

Per als infants, els dos espais existents continuaran estant coordinats per la bibliotecària Mònica Saludes i dirigits a infants de cicle mitjà (7-9 anys) i de cicle superior (10-12 anys).