Bon balanç de vendes i públic al 10è Mercat del Vehicle d’Ocasió de Tàrrega

Pròximament es realitzarà el sorteig de 2.000 euros entre els compradors
 
349309599_1201815777159205_2428656475874361168_n
photo_camera Acte inaugural del 10è Mercat del Vehicle. © Asmaa R. Bellahbib

Tàrrega aquest passat cap de setmana va celebrar la 10a edició del seu Mercat del Vehicle d’Ocasió, iniciativa de dinamització del sector de l’automoció. En els 4.000 metres quadrats del Parc Esportiu de la capital de l'Urgell es van aplegar més de 350 models de les principals marques (fins diumenge a les 20 h), amb destacada representació dels SUV i furgonetes per treball i oci que tanta demanda han tingut les dues darreres edicions del certamen. Enguany, com a novetat, cal destacar el notable augment de la presència de vehicles seminous elèctrics, híbrids, híbrids endollables i de baix consum. De fet, aquesta mena d’automòbils són el 15% de tots els exposats.

El Mercat va tenir una bona afluència de visitants, alguns dels 16 expositors que van participar en el certamen han explicat que el nivell de negoci assolit és similar a anteriors edicions, ja que s’han tancat una seixantena de vendes, xifra que podria augmentar els pròxims dies a l’espera de tancar més operacions.

A més de Tàrrega i la comarca de l’Urgell, els visitants han procedit de diferents indrets de les comarques de Ponent, el Pirineu i el Camp de Tarragona. La convocatòria ha servit als concessionaris participants per copsar un canvi de tendència en el mercat, ja que els compradors es mostren més prudents. En aquesta ocasió, els models més demandats han estat SUV i els utilitaris de gamma mitjana de gasoil i gasolina.

El 10è Mercat del Vehicle d’Ocasió ha comptat amb la participació de gairebé tot l’àmbit d’automoció del municipi, al qual s’han sumat altres concessionaris provinents de Lleida, Balaguer i Artesa de Segre. Un altre dels al·licients és el sorteig d’un premi de 2.000 euros en metàl·lic entre tots els compradors, que es realitzarà els dies vinents. En el decurs de l’acte inaugural de divendres, l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú va lloar el compromís de les empreses del sector amb el certamen, “cabdal en el context actual, en el qual tenen més sortida els vehicles d’ocasió i de segona mà que els nous”.