Castellserà inaugura la 10a edició del cicle CastellSerà de Nit

Redacció | Foto: (Arxiu) Ajuntament de Castellserà

Castellserà donarà demà dissabte el tret de sortida a la 10a edició del cicle CastellSerà de Nit i ho farà amb l'actuació del Mag Lari al poliesportiu municipal a les 10 del vespre.

CastellSerà de Nit és un cicle cultural que va néixer el 2013 amb la voluntat de programar activitats culturals tots els dijous d'agost en diferents racons de Castellserà. Amb el temps ha anat creixent i ha anat programant novetats teatrals i musicals que l'han convertit en referència cultural els dijous d'agost. En els darrers 10 anys s'han programat més de 50 actuacions de música, teatre, circ i màgia.

Per inaugurar el cicle es comptarà amb la presència de Jordi Borda, nou director de Catalunya Ràdio amb arrels castellseranines. Borda signarà abans de la inauguració al llibre d'honor de l'Ajuntament i posteriorment es dirigirà amb els membres de l'Ajuntament cap al poliesportiu per inaugurar el certamen.

L'acte servirà també com a inauguració de les obres del poliesportiu municipal de Castellserà, que ha estat en obres el darrer any i durant les darreres setmanes s'han fet petites reformes per millorar la imatge i l'acústica de l'espai.