Castellserà viurà el retorn de Quim Mandado als escenaris

L'esdeveniment tindrà lloc l'1 de juliol a Pista esportiva de Castellserà a les 11 h de la nit
col.labora-
photo_camera Imatge promocional de Quim Mandado. © Paupaterres

Castellserà, de la mà de Paupapaterres i l’Ajuntament del municipi el proper dissabte 1 juliol, Quim Mandado i exmembres de Sangtraït reviurà el retorn als escenaris per gaudir dels directes interpretant grans himnes del rock pur en català, que és directament l’evolució del què va ser Sangtraït.  

Aquest 2023, Quim Mandado de Sangtraït i Guardians tocarà a la Pista esportiva de Castellserà a les 11 h de la nit i l’acompanyaran el guitarrista Joan Cardoner i dos dels seus, que també es dediquen al món de la música, el Guillem a la bateria i el Ferran a la guitarra elèctrica. 

Moltes de les cançons de Sangtraït han quedat a l’imaginari popular i formen part de la cultura musical de diverses generacions. Per tant, als concerts de Quim Mandado podreu escoltar un repertori basat 80% en Sangtraït principalment i en les grans cançons dels grups dels quals ha format part (Sangtraït, Guardians i Quim Mandado). 

Seguidament, L'última empalmada, la banda de Bellpuig farà un recopilatori de versions de punk rock sense embuts. El concert acabarà amb el Dj Paupaterres, que oferirà música per a tots els públics. 

Les entrades per l'acte tindran el preu de 5 € i es poden adquerir a travès de la pàgina web del Paupaterres.