Prop de 350 ciclistes tornaran a recòrrer l'Urgell amb Pedals de Dona

La prova sortirà de Tàrrega amb circuits de 56, 77 i 105 quilòmetres
Presentació de la 4a edició de Pedals de Dona a Tàrrega ©JordiBonilla
photo_camera Presentació de la 4a edició de Pedals de Dona a Tàrrega ©JordiBonilla

La marxa cicloturista femenina Pedals de Dona celebrà la seva quarta edició el pròxim 8 de juny. La prova sortirà des de Tàrrega amb circuits que travessaran l'Urgell de 56, 77 i 105 quilòmetres.

Les inscripcions es tanquen aquest dimarts 4 de juny i des de l'organització esperen arribar a les 350 participants. D'aquestes, n'hi haurà d'arreu de Catalunya, però també de Madrid, Vitòria, Saragossa, València i Tolosa. També hi haurà representació local amb catorze ciclistes targarines i algunes membres de l'Associació Alba. 

Amb la inscripció a la marxa, també es podrà gaudir del mallot d'aquesta edició i d'entrenaments a càrrec de Marc Vilanova.

“Hem canviat recorreguts per evitar el pas per la C-14”, ha explicat la presidenta del Club Ciclista Tàrrega, Teresa Balcells

La recollida de dorsals es farà el divendres 7 de cinc a vuit del vespre i el mateix dia de 6 del matí a 7.30 al poliesportiu de Tàrrega. Durant els diferents circuits hi haurà avituallaments a Vallbona de les Monges, Forès, Guimerà i Sant Martí de Maldà.

L'organització també facilitarà vestuaris, dutxes i dinar a les participants, així com assistència mecànica gratuïta.

L'alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan, ha volgut destacar la internacionalització d'aquesta marxa “que esperem que continuï creixent”, així com el reconeixement rebut per Teresa Balcells en el marc del projecte Lleida, Terra de Dones Transformadores.