Ciutadilla celebra la Trobada de Grup de Recreació Medieval més antiga de Catalunya

Hi van participar aproximadament uns 170 figurants de diferents grups de recreació d'arreu de Catalunya, València, Castella i Aragó
DSC02761
photo_camera Una de les representacions que es van dur a terme durant el diumenge, 30 d'abril. © Asmaa R. Bellahbib

Aquest passat 29, 30 d'abril i 1 de maig, Ciutadilla va tornar a celebrar 'Ciutadilla Medieval, la Trobada de Grup de Recreació Medieval', que enguany arriba a la seva XXIa edició, convertint-se en la trobada més antiga de Catalunya, i amb la qual s'homenatja el passat de més de mil anys del municipi.

Així mateix, aproximadament uns 170 figurants, que formen part de diferents grups de recreació d'arreu de Catalunya, València, Castella i Aragó, van fer una recreació, amb el castell de fons, del dia a dia de la ciutadania a l'edat mitjana en la vila de Ciutadilla.

El certament va oferir una gran varietat d'activitats, des de cercaviles, tornejos, competicions de tir amb arc o esgrima, tallers d'escriptura gòtica o d'elaboració de paper, actuacions teatrals o musicals, etc. A més a més, també va comptar amb un mercat medieval, amb un total de 32 paradetes, que oferien productes artesanals de proximitat.